Missie

Claus is een familiebedrijf van inmiddels 4 generaties. De cultuur van ons familiebedrijf zorgt voor een open en betrokken manier van ondernemen. Bouwen is mensenwerk. Wij doen dit graag in samenwerking met klanten, werknemers, onderaannemers en leveranciers. Een langdurige relatie vinden wij belangrijk. Ons beleid en bedrijfscultuur zijn gericht op aangaan van duurzame relaties. Dat geldt voor Claus al ruim 100 jaar.

Onze missie kunnen wij realiseren door de onderstaande kernwaarden:

Werkomgeving
Wij streven naar een optimale werkomgeving voor de medewerkers. Een omgeving die een informele cultuur koppelt aan de vereiste zakelijkheid om onze doelstellingen te realiseren. Onze medewerkers krijgen ruimte om beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast geven wij prioriteit aan veilige en gezonde arbeidsomstandigheden.

Digitalisering
Om samenwerking met klanten, werknemers en onderaannemers en leverancier verder te verbeteren doorgaan met het digitaliseren van het bouwdossier. Iedereen is tijdig en van de juiste informatie voorzien.

Modern vakmanschap
Met de laatste stand van de techniek uit de markt ons werk uitvoeren. Onze medewerkers zijn voorzien van goed gereedschap. Onze leverancier blijven ons voorzien van de laatste bouwproducten. Onze brancheorganisatie en onafhankelijke toetsingsinstanties blijven ons voorzien en toetsen op de laatste richtlijnen.

Fatsoen
Duidelijke afspraken maken, geen juridisering van de bouw. Fatsoenlijk ondernemen. Behandelen klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden.