Over ons

Claus aannemingsmij. B.V. is een familiebedrijf van inmiddels 4 generaties. Wij zijn een algemeen aannemersbedrijf in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Naast nieuwbouw en renovatie zijn wij ook een erkend restauratie aannemer. Met ca. 25 medewerkers staan wij inmiddels een eeuw borg voor een bouwtraditie, waarbij respect voor monumenten en het ambachtelijke vakmanschap samengaan met moderne, innovatieve bouwmethoden. Wij zijn gevestigd in ons modern vormgegeven pand aan de Didamseweg 6 in Doesburg.

Onze werkplaats

Vanuit de prachtige Hanzestad Doesburg zijn door Claus B.V. de afgelopen honderd jaar in Oost-Nederland talloze projecten gerealiseerd, variërend van zwembaden tot bankgebouwen, van restauraties van monumentale panden tot realisatie van zon-energiewoningen, van columbaria tot geluidsschermen, van bedrijfsruimten tot appartementengebouwen en van badkamer renovaties tot groot onderhoud.

De vaak decennia lange samenwerking met de vele vaste opdrachtgevers bewijzen dat Claus een deskundige en betrouwbare partner is voor de realisatie van uw bouwplannen.

Meer over onze geschiedenis is te lezen op de pagina geschiedenis.

Claus Aannemingsmij. B.V. is:

  • lid van brancheorganisatie Bouwend Nederland
  • deelnemer aan het kwaliteitslabel BouwGarant
  • geregistreerd in het register van Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB)
  • erkend leerbedrijf beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB)
Onze werkplaats en kantoor aan de Didamseweg 6 Doesburg