Nieuwbouw

Utiliteitsbouw

Claus Aannemingsmij. B.V. realiseert klein en grootschalige utiliteitsbouw, waarbij zowel opdrachten vanuit aanbesteding verworven worden alswel in bouwteam ontwikkeld worden. Vanuit de eisen en wensen van de opdrachtgever en de knowhow op het gebied van logistieke en industriële processen binnen de Claus organisatie, wordt in combinatie met een gedegen kennis van bouwtechnieken en modern materieel, het optimale bouwplan gerealiseerd.

Voor de koninklijke Gazelle verbouwen wij de bestaande fabriekshallen.

Met een klantgerichte benadering wordt maatwerk geleverd, waarbij naast het traditionele bouwproces desgewenst eveneens het zoeken en verwerven van een geschikte huisvestingslocatie, het uitwerken van uw programma van eisen en het verzorgen van de benodigde vergunningen voor u geregeld wordt.

Graag laten wij u kennis maken met de mogelijkheden van het turn-key opleveren van panden, lange termijn onderhoudsplanning of het upgraden van uw bestaande bedrijfshuisvesting.

Onder andere de overheid, dienstensector, industriële ondernemingen, warehousing en transportbusiness, scholen, beleggers en ontwikkelaars gingen u voor in een samenwerking met Claus B.V.

Woningbouw

Claus Aannemingsmij. B.V. is goed thuis in de particuliere en seriematige woning-bouw.

Projectmatig worden zowel laagbouwwoningen als appartementencomplexen gerealiseerd, dit in opdracht van derden maar ook vanuit de eigen projectontwikkeling.

Campstede energiezuinige woningen

Hoogwaardige architectuur en materiaalgebruik, domotica, duurzaam en energiezuinig bouwen zijn kernbegrippen waar veel aandacht wordt besteed.

De laatste technologische ontwikkelingen en innovaties in de bouwwereld worden door Claus B.V. gevolgd. De veranderende wensen van de woonconsument op het vlak van wonen, vragen naar vernieuwende oplossingen.

Claus B.V. kan met haar kennis en ervaring en een individuele benadering van de gebruiker van de woning, wonen op maat leveren.

Onze jarenlange ervaring in detaillering en materialiseren samen met de creativiteit en vormgeving van een architect leidt tot het meest duurzame resultaat. U blijft lang na de oplevering met genieten van uw woning.