Een duurzame aanbouw voor uw huis

Claus Nieuws

De Aanbouwfabriek is dé expert voor hoogwaardige uitbouwen voor woningen vanaf 1960. Ze worden deskundig gebouwd door een netwerk van betrouwbare lokale aannemers. Claus bv is officieel dealer van Aanbouwfabriek.

Direct kosten aanbouw bereken

Aanbouwfabriek zorgt ervoor dat uw verbouwing makkelijk en transparant verloopt. Dat begint bij de offerte. Die vraagt u heel eenvoudig online aan. Binnen 1 uur ontvangt u een all-in offerte op maat in uw mailbox.

Uniek in Nederland: stabiliteitswaarborg

Als enige in Nederland biedt Aanbouwfabriek het Stabiliteitswaarborg©. Dat houdt in dat funderingsadvies, constructieberekeningen, sonderingen en stabiliteitsonderzoek altijd in de prijs zijn inbegrepen. Zo weet u zeker dat er constructief goed en veilig gebouwd wordt.

Persoonlijk advies verbouwing

Als officieel dealer van AanbouwFabriek komen wij na de offerte vrijblijvend bij u langs om advies te geven. We inventariseren uw wensen en meten alles op. Zo bent u er zeker van dat de aanbouw perfect bij uw huis past.

Gegarandeerd vakmanschap

Onze vakmensen bouwen de door uw gewenste aanbouw. Dat doen ze met oog voor detail en kwaliteit. En door het unieke Stabiliteitswaarborg bent u er zeker van dat alles goed en veilig gebeurt.

Uw uitbouw in 20 dagen klaar

Ontspan en laat onze professionals doen waar ze goed in zijn. In 20 dagen is de aanbouw woonklaar en kunt u genieten van uw nieuwe leefruimte.

Bekijk de video en vraag een vrijblijvende offerte